Achtergrond Leon Brinkers

Waarom geven wij de anti stress en of burn-out tips?

achtergrond Leon Brinkers de opening Burn-out specialistenHet is goed om mijn achtergrond te kennen voordat je iets van mij aanneemt. Ik (dit is een initiatief van Leon Brinkers) zou willen dat in mijn burn-out periode zoiets als internet had bestaan. Want dan hoefde ik niet met de psycholoog van toen, over ‘mijn problemen’ te praten. Dat praten heeft mij zeker niet verder gebracht. Omdat het praten over je problemen ze alleen maar groter maakt. (Meer hierover ga ik je via de tips uitleggen!) Na mijn tweede burn-out heb ik geleerd wat er te leren was over burn-out. Ik heb toen o.a. een 3 jarige cochingsopleiding gevolgd. Hierna ben ik mij volledig bezig ben gaan houden met onderzoek van de kwantum psychologie. En graag wil ik die inzichten met je delen.

Vragen aan jezelf

Ik heb mij altijd afgevraagd tijdens de burn-out waarom mij dit nu moest overkomen. Ik had een goede baan. Een goede relatie en ik verdiende ook zeer behoorlijk als ICT manager. Waarom gebeurt mij dit nu eigenlijk? Mijn ziekte heette toen ”overspannen zijn” en mijn dokter toen wist mij te vertellen dat alleen rust mij beter zou kunnen maken.
Maar na mijn tweede burn-out, enkele jaren later wist ik dat dat onzin was. Ik heb toen vele gesprekken gevoerd om te ontdekken wat er voor nodig is om geen burn-out meer te krijgen. Later tijdens mijn 3 jarige coachingsopleiding en vooral daarna vanaf 2001 in mijn werk met de kwantum psychologie ben ik gaan ontdekken wat er nodig is om wel een burn-out te creëren. Inmiddels heb ik met honderden mensen gewerkt. Ik heb hen geholpen zich beter te gaan voelen. En vooral meer uit hun werk, relatie en leven te halen. Omdat deze inzichten zo waardevol zijn, heb ik deze tiplijst gemaakt en er een team omheen gevormd. Zo zijn we in staat om meer mensen de kans te geven en verder te helpen.

Wat is de achterliggende gedachte van deze burn-out tips?

Mensen vragen mij wel eens wat is nu de achterliggende gedachte van jouw aanpak. En vooral wat is het resultaat. Mijn antwoord is helder
“als meer mensen weten wat ik nu weet wordt hun leven veel leuker. En door het doorgeven van deze burn-out tips wordt ook hun relatie, hun kennissen, vrienden, familie, buren, werk en hun omgeving leuker. Want succes is aanstekelijk. Uiteindelijk is de wereld maar klein en wordt uiteindelijk ook mijn wereld met mijn vrienden familie enz veel leuker. Daarom doe ik dit. Hoe meer mensen dit begrip krijgen hoe leuker uiteindelijk ook mijn omgeving zal zijn!

Vul hieronder jouw naam en email adres in zodat ik je de tiplijst kan mailen en de uitleg van de eerste tip.


Waarom moet ik mijn gegevens geven?

Aan een tiplijst heb je niet zoveel zonder uitleg van de tips. Daarom geven we je uitleg over alle tips via de mail. Punt voor punt komt iedere tip wekelijks vanzelf langs in je mailbox en kan je ze in je eigen tempo lezen en toepassen. Het heeft namelijk niet veel zin om je in één keer een enorme hoeveelheid aan informatie te geven. Want dat is toch niet allemaal te bevatten en je gaat er niet mee aan de slag. Graag willen we dat je alle tips één voor één gaat lezen en deze lessen eruit ook echt gaat toepassen in jouw situatie. Want dan heb je wat aan deze nieuwe kennis.
En om je te mogen mailen hebben we je toestemming nodig en daarom vragen we je na het registreren je email adres aan ons te bevestigen.

Het Burnoutplein Team