Andere boeken

Andere boeken deGefeliciteerd met je …. boeken door auteur Marina Schriek

In de boeken serie Gefeliciteerd met je…. door Marina Schriek uitgegeven door uitgeverij Succesboeken zijn Gefeliciteerd met je Echtscheiding en Gefeliciteerd met je  Burn-out boekenreeds verschenen:

Gefeliciteerd met je burn-out januari 2013
Gefeliciteerd met je echtscheiding oktober 2013

Deze feelgood boekenserie is geschreven door Marina Schriek zetten je weer in je kracht en gaan over de enorme mogelijkheden die iedereen heft tijdens of na een burn-out, scheiding, depressie of ontslag . Oorsuizen of tinnitus is een veel gehoorde klacht in deze stressvolle perioden welke goed te behandelen is door de combinatie met persoonlijke coaching. Een burn-out of een echtscheiding is het eindstation van een proces wat je verder kan helpen in je ontwikkeling als je daar gebruik van wilt maken. Iedereen heeft z’n unieke manieren om dat te doen en de voorbeelden van ervaringsverhalen om dat op te pakken staan beschreven in deze boeken serie.
Je blijft groeien
Of het nu een burn-out, een echtscheiding, baanverlies, ruzie, afscheid of teleurstellingen Je groeit altijd want je bent een ervaring rijker. Als je ergens tegen aan hikt en het er moeilijk mee hebt, nodigt dat uit tot ontwikkelen.
Herken je daar iets in, dan zal je heel veel plezier beleven aan Gefeliciteerd met je burn-out of Gefeliciteerd met je echtscheiding . Deze boeken zijn heel goed te gebruiken in de vorm van bibliotherapie waarin de cliënt zelf boeken leest om nog verder door te pakken en weer in zijn kracht te komen na een van de bovenstaande ervaringen.
Je kunt er altijd op vertrouwen dat er op het juiste moment iets aangereikt wordt wat je precies op dat moment kunt gebruiken en je verder zal brengen in een proces. Een gesprek, soms met een toevallige voorbijganger, een uitspraak op radio of tv of een boek waar je oog op valt. Je merkt/voelt het vanzelf en dat geeft je het zetje wat je net nodig had.

Marina Schriek geeft regelmatig workshops en lezingen over haar boeken Gefeliciteerd met je … door het hele land. Voor de agenda over de “Gefeliciteerd met je…” ga naar de verschillende onderwerpen van uw keuze.
Ga naar Gefeliciteerd met je burn-out of Gefeliciteerd met je echtscheiding voor de agenda’s
Tot snel op een van de lezingen of workshops van de Gefeliciteerd met jedoor Marina Schriek ergens in het land.
Ga naar Gefeliciteerd met je burn-out of Gefelciteerd met je echtscheiding.

Meer over Marina Schriek of haar organisatie ‘de opening’ burn-out specialisten

Gefeliciteerd met je Echtscheiding en Gefeliciteerd met je Burn-out boeken