Gefeliciteerd met je burn-out

Gefeliciteerd met je boeken serie van Marina Schriek

Gefeliciteerd met je burn-out door Marina Schriek

In de boeken serie Gefeliciteerd met je door Marina Schriek uitgegeven door uitgeverij Succesboeken zijn reeds verschenen:

De auteur
Deze feelgood boekenserie is geschreven door Marina Schriek zetten je weer in je kracht en gaan over de enorme mogelijkheden die iedereen heft tijdens of na een burn-out, scheiding, depressie of ontslag. Marina heeft veel onderzoek gedaan naar stress en de gevolgen van stress en behandeld deze in haar praktijk de opening | burn-out specialisten met veel succes. Oorsuizen of tinnitus is zo’n veel gehoorde klacht in deze stressvolle perioden welke goed te behandelen is door de combinatie met persoonlijke coaching en manuele therapieën. Een burn-out of een echtscheiding is het eindstation van een proces wat je verder kan helpen in je ontwikkeling als je daar gebruik van wilt maken. Iedereen heeft z’n unieke manieren om dat te doen en de voorbeelden van ervaringsverhalen om die handschoen op te pakken staan beschreven in deze boeken serie aangevuld met vele tips en een methode om je beter te gaan voelen ondanks de omstandigheden.

Je blijft groeien
Of het nu een burn-out, een echtscheiding, baanverlies door onstslag, ruzie, afscheid of teleurstellingen Je groeit altijd want je bent een ervaring rijker. Als je ergens tegen aan hikt en het er moeilijk mee hebt, nodigt dat uit om je persoonlijk te ontwikkelen.
Herken je daar iets in, dan zal je heel veel plezier beleven aan Gefeliciteerd met je burn-out, Gefeliciteerd met je ontslag of Gefeliciteerd met je echtscheiding . Deze boeken zijn heel goed te gebruiken in de vorm van bibliotherapie waarin de cliënt zelf eerst boeken leest om nog verder door te pakken en deze kennis vervolgens verder gaat uitbouwen met een expert van dat boek in de vorm van coaching.

Je kunt er altijd op vertrouwen dat er op het juiste moment iets aangereikt wordt wat je precies op dat moment kunt gebruiken en je verder zal brengen in een proces. Een gesprek, soms met een toevallige voorbijganger, een uitspraak op radio of tv of een boek waar je oog op valt. Je merkt/voelt het vanzelf en dat geeft je het zetje wat je net nodig had.

Marina Schriek geeft regelmatig workshops en lezingen over haar boeken Gefeliciteerd met je … door het hele land. Voor de complete agenda over de “Gefeliciteerd met je…” lezingen en workshops door het hele land ga naar de website van Gefeliciteerd met je burn-out

Tot snel op een van de lezingen of workshops van de Gefeliciteerd met jedoor Marina Schriek ergens in het land.

Meer over Marina Schriek of haar organisatie ‘de opening’ | burn-out specialisten

Gefeliciteerd met je boeken serie van Marina Schriek