Het 90 dagen werkboek

Het 90 dagen werkboek programma voor de echte doorpakkers!

be happy 90 dagen programma werkboekWe hebben naast de 27 weken tips ook een werkboek gemaakt om nog sneller resultaat te behalen. We zullen je hierover na het ophalen van de tips meer vertellen. Maar voor wie niet wachten kan al een tipje van de sluier.
Hiernaast zie je het 90 dagen werkboek wat tot stand is gekomen uit ervaring vanaf 2001 in onze praktijk door het werken met cliënten. Er zijn vele boeken en programma’s te koop over dit onderwerp en toch is dit boek uniek. Dit werkboek is in de inleiding een informatief boek over de kwantum psychologie met daar achteraan een persoonlijke werkboek voor 90 dagen waarin je gegarandeerd een ander leven zult creëren.

In het begin van het werkboek leggen we uit hoe alles werkt en waarom je het leven hebt wat je nu leeft. Er staat in uitgelegd waarom je de dingen doet zoals je die nu doet en waarom alles je lijkt te overkomen. Niets gebeurt voor niets en alles heeft een reden. Uiteindelijk vormt jouw ervaring je als mens en dat proces heet conditionering. We leggen je uit waar deze conditionering vandaan komt en hoe het zover gekomen is dat je nu stress en/of burn-out hebt. Dit werkboek is het resultaat van de successen van de vele mensen die wij hebben mogen begeleiden in onze praktijk.

Het Burnoutplein Team

Schrijf je nu in voor de 27 weken tips en probeer ze de eerste 4 weken gratis uit.